• Rudolf & de Kerstman

  Rudolf en de Kerstman hebben continu een discussie over wie mag sturen. Wanneer de Kerstman de tandem verlaat om iedereen een Zalige Kerst te wensen, zal Rudolf het niet laten om met te tandem te vertrekken.

   

  Rudolf kan samen met de Kerstman of alleen uw bezoekers een warm moment geven. Knuffels, kusjes, handjes schudden en zelfs samen op de tandem om de kerstman te zoeken of pakjes uit te delen.

 • AmaHoela

  Kreupele oude heks, raaskalt, maakt zich dik,  en haalt halsbrekende toeren uit met zijn vuurstaf. 

   

  Toch is hij vriendelijk voor de kleine kinderen. 

  De volwassenen krijgen er rillingen van en wanneer de heks zich plots opricht op zijn stelt torent hij boven de mensen uit en verdwijnt enkele meters verder terug tussen het publiek.

   

  De vuurstaf gebruikt Amahoelah ook om zijn evenwicht te bewaren,  'stoute' mensen van zich af te houden, fans te begroeten en mogelijk om vuur te spuwen.

   

 • Agent Snor en Mans

  Een bezoek van agent Snor en Mans van de lokale recherche zorgen voor zeer ludieke situaties waar de gasten het niet meer weten hoe ze het hebben. Er worden tal van vaststellingen gedaan waar velen niet wisten dat ze al strafbaar waren, met alle grappige gevolgen van dien!!

 • Jos & Jos

  Jos en Jos zijn twee niet van de slimste stadsambtenaren. Ze begeven zich tussen het publiek en herkennen veel gasten, wat natuurlijk ludieke situaties met zich meebrengt.

   

  Jos en Jos zijn er graag bij! Wie nodigt hen uit?

 • De roze marktkramers

  De roze marktkramers gaan volledig op in het verkopen van hun product. Het product kan van alles zijn, gaande van een zonnebril tot ondergoed. Welk product ze zullen gaan verkopen is natuurlijk altijd de vraag. Duidelijk aanwezig weten ze het publiek te animeren. Ambiance verzekerd!

 • De fotografen

  Deze fotograaf heeft wel een heel aardige manier van werken, samen met zijn hulp zal hij ervoor zorgen dat er zeer mooie foto's worden genomen. De pose waarin de mensen moeten staan zorgt er wel voor dat ze steeds met een lach op de foto staan.