• De Paashaas

  6 december heeft zijn Sinterklaas, Kerstmis heeft z'n Kerstman en Pasen heeft z'n Paashaas. Een vrolijke haas die een halve nacht in ons land vertoefd om eieren te verstoppen.


  Niemand schijnt precies te weten waar de historie ligt van de Paashaas. Maar er zijn wel een paar verhalen die de ronde doen. In Nederland draagt de paashaas een mandje met gekleurde eieren op zijn rug om te verstoppen, maar niemand weet eigenlijk hoe hij aan deze eieren komt. In België en Frankrijk wordt aan kinderen vertelt dat de paaseieren door de paasklokken worden gebracht. In Beieren huppelt een Haan rond met Pasen, in Tirol is dit een kip, in Théringen hebben ze een vos en in Hannover een koekkoek.

   

  Privé

  Wenst u een bezoek van de Paashaas? Funny Event brengt de Paashaas op de hoogte en stuurt de Paashaas op bezoek met een mandje vol lekkers. De kinderen kunnen hun ogen niet geloven en geven de Paashaas een dikke knuffel. Hij houdt enorm veel van knuffeltjes.

   

  Events

  Bent u op zoek naar een totaal concept voor uw paasfeest, dan bent u bij Funny Event aan het juiste adres. Samen met u gaan wij eerst en vooral opzoek naar een geschikte zaal. Vervolgens zullen wij een offerte op maat opmaken wat betreft de catering, decoratie (eventueel themagericht), kinder- en volwassenanimatie. Bv. paasontbijt

   

  Bedrijven of verenigingen kunnen kiezen voor een paasshow en/of -disco, waaraan de Paashaas al dan niet deelneemt.  Voor meer informatie omtrent deze show en/of disco, zie "kindershows en/of -disco's".

   

  Prijs: op aanvraag